Ege Üniversitesi Tercih Günleri yarın başlıyor

Doğru Tercih Doğru Gelecek: Ege Üniversitesi

İZMİR (Ege Ajans)-  Ege Üniversitesi, tarafından üniversite tercih aşamasındaki gençler için bu yıl onuncusu düzenlenen “Üniversiteye Doğru Tercihim Ege’’ programı yarın başlıyor.

Ege Üniversitesi(EÜ), her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite adayı gençlere Ege Üniversitesi’nin bölümlerini, eğitim ve sosyal imkânlarını tanıtmak, gençlerin bilinçli tercihler yapmasına yardımcı olmak amacı ile düzenlediği “EÜ Tercih Günleri” yarın başlıyor. EÜ Merkez Kütüphane’de düzenlenecek olan programı ile hem aday öğrencilerin hem de ailelerin doğru karar vermelerine yardımcı olunacak.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak da sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolar aracılığı ile üniversite adaylarını Ege Üniversitesi’ne davet etti. 9-10 Ağustos 2018 tarihlerinde mesai saatleri içinde kampüse gelen öğrenciler, tanıtım masalarında bulunan öğretim elemanlarına, Ege Üniversitesi hakkında merak ettiği tüm sorulan yöneltme şansına sahip olacak. Ege Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nde oluşturulacak alanda 15 fakülte, 10 meslek yüksekokulu, 5 yüksekokul ve 1 Devlet Türk Musikisi Konservatuarı’nın stant kuracağı etkinlik kapsamında ‘Tercih Robotu’ yardımıyla öğrencilerin aldığı puanlara ve alanlarına göre hangi fakülteleri/bölümleri kazanabileceklerine dair yönlendirmeler yapılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir