YARININ BİLGELERİ EGE’DE BULUŞUYOR

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE  Kültür Merkezi’nde   “Yarının Bilgeleri  Buluşuyor” etkinliği gerçekleştirilecek.

Ege Üniversitesi Ege  Girişimcilik Topluluğu ve Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) tarafından düzenlenecek olan seminer  23 Şubat 2018 tarihinde  14.00- 18.00 saatleri arasında yapılacak.

Seminerde  “Eğitim, Atatürk, Girişimcilik ve Çocuk İstismarı” konuları tartışılacak.   Etkinliğe,   Ekonomist, Gazeteci ve  Tedx konuşmacısı  Emin Çapa;  “Dünyadaki en iyi 50 öğretmen” arasındaki ilk Türk öğretmen ve  Tedx konuşmacısı Dilek Livaneli; Öğretmen, “Gölge” kitabının yazarı ve Tedx konuşmacısı  Ahmet Naç; Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Başkanı, Uluslararası Cesur Kadınlar Ödülü Sahibi ve  Tedx konuşmacısı  Saadet Özkan ile  UCİM Başkan Yardımcısı İş Adamı Yücel Ceylan konuşmacı olarak katılacak.