EÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Mezuniyet Töreni

Nazlı Ersözlü

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

 Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nü başarıyla tamamlayan öğrenciler, EÜ Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Törene, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Işıl Aktuğlu ve Doç. Dr. Zuhal Özel Sağlamtimur, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkan Vekili Prof. Dr. Füsun Topsümer, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkan Vekili Prof. Dr. Füsun Topsümer, “Hocalarımızın gençlerimize çok emeği geçti. Onları iletişim mesleğine gereken donanımda hazırlamak için çok emek verdiler. Bizlerin yanında tabi ki sizlerde uzun yıllar boyunca çocuklarınızın yanında ve arkasında oldunuz ama bu zorlu sınavları hep onlar çalışıp geçtiler ve bugün mezun oluyorlar. Onları yeni bir hayata gönderiyoruz fakat bu bir veda değil. Öğrencilerimiz olarak onlardan ayrılıyoruz ama iletişim mesleğinde meslektaşlar olarak bundan sonra hep beraberiz” diye konuştu.

“Çok güzel anılar ve dostluklar biriktirdik”

Törende mezun öğrenciler adına Aynur Aktaş ve Ebru Dıvrak konuştu.

İlk olarak kürsüye gelen Aynur Aktaş, “İletişim Fakültesinde sadece teorik bilgilerle değil, bizi hayata hazırlayan projelerde de yer alarak birçok konuda kendimizi geliştirme olanağına sahip olduk. Yaptığımız projeler bizleri mesleğimizi daha çok sevmemizi ve bağlanmamızı sağladı. Bugün öğrencilik yaşantımızın son günü öğrencilik yaşantımız süresince çok güzel anılar ve dostluklar biriktirdik. Bugünden sonra her birimiz ayrı yerlerde başka hayatlara dokunarak bizlere öğretilen bilgiler ışığında yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ebru Dıvrak ise  “Bu başarının mimarlarından olan sevgili hocalarımız bizlere çok şey öğretti. Biz bu dört yıl içerisinde onlardan çok şey öğrendik. Dört yıl boyunca iyi ya da kötü her konuda kapılarını çalabildiğimiz başta Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü hocaları olmak üzere tüm hocalarımıza ayrıca İletişim Fakültesi personellerine de her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tüm öğrencilerin diplomalarını almalarıyla, geleneksel kep atma ritüelinin büyük bir coşkuyla gerçekleştirildiği törende,  halkla ilişkiler ve tanıtım uzmanları “Basın Yemini” ederek iletişim sektörüne  uğurlandı.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir