Ezeli Rakip Ebedi Dostlar “Dünya Tütünsüz Günü” İçin Bir Arada

Barış Taşkıran-Mustafa Demiryürek-Ozan Demirel

İZMİR (Ege Ajans)- İzmir’in ezeli rakipleri; Altay, Göztepe ve Karşıyaka “Dünya Tütünsüz Günü” için Ege Üniversitesi’nde bir araya gelecekler.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 20 Mayıs Amfisi’nde 31 Mayıs 2018 Perşembe günü “Ezeli Rakip Ebedi Dostlar Dünya Tütünsüz Günü İçin Bir Arada” etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinliğe, İzmir’in ezeli rakipleri Altay, Göztepe ve Karşıyaka’dan sporcular katılacak.

Etkinlikte; Ünlü Sağlık Yazarı Bülent Katarcı,  sağlık, spor ve sigaranın zararları üzerine söyleşi yapacak. Sigara bırakma danışmanlığı hizmetinin de verileceği etkinlikte sigarayı bırakmış kişilerin hobi sergileri gösterilecek.

Tütün kullanımının sağlığa zararları konusunda kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla 1987 yılından bu yana tüm dünyada “31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü’’ olarak kutlanıyor.

Orada Seçili galeri veya galeri silindi.