Ege’de “Karma Resim Sergisi” sanatseverlerle buluştu

İZMİR (Ege Ajans)-Ege Üniversitesi Resim Topluluğu Bahar Dönemi Karma Resim Sergisi, sanatseverlerle buluştu.

Ege Üniversitesi (EÜ)  Öğrenci Toplulukları tüm alanlarda çalışmalarını aktif olarak sürdürüyor. Yıl boyunca EÜ Resim Topluluğu bünyesinde Resim-İş Öğretmeni Alim Gür’ün eğiticiliğinde yapılan çalışmalar, EÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sergi Salonu’nda sergileniyor.

Ege Üniversitesi Resim Topluluğu Başkanı Oğuzcan Tosunoğlu, “Üyelerimizin hiçbiri ressam değil, hepsi resim sanatına gönül vermiş ve bir araya gelip atölye çalışmaları yapan öğrencilerden oluşuyor. Sergimizde, herhangi bir konu üzerinde yoğunlaşmayan serbest çalışmalar yer alıyor. Üniversite öğrencilerimizin azami düzeyde olan sanatsal aktivitelerine katkıda bulunmak ve onların da kendilerine bir şeyler katmasını sağlamak için herkesi sergimize bekliyoruz” diye konuştu.

Karma- Reprodüksiyon Resim Sergisi’nin açılışında konuşan Antropolog Prof. Dr. Mustafa Uzun, “Çalışmalara katkıda bulunan herkesin ellerinden öpüyorum, çünkü herkes boya yapıp çizgi çizemez. Sizin elleriniz bunu başarıyor ve sanatçının üçüncü gözü ellerindedir. Onun için ellerinizi öperken aslında sizleri gözlerinizden öpüyorum” diye konuştu.

Açılış, teşekkür belgelerinin verilmesi ve sergi gezisi ile son buldu. Resim sergisi 25 Mayıs tarihine kadar Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sergi Salonu’nda ziyaretçilere açık olacak.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir