Ege Üniversitesi’nde “Sosyal Medya Uzmanlığı Programı” başlıyor

Hüseyin Demirci-Ege Kesebir

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından ‘Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı’ düzenleniyor. Program 11-12-13 Haziran tarihlerinde Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde gerçekleştirilecek. Sertifika programı, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi İnternet Gazeteciliği Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Tolga Çelik tarafından verilecek.

Yeni iletişim teknolojilerinin hızlı gelişimi ile birlikte ortaya çıkan sosyal medya araçlarının yoğun şekilde kullanıldığı bu dönemde en çok aranılan iş kollarından biri haline gelen Sosyal Medya Uzmanlığı istihdamın yoğun olduğu alanların başında geliyor. İnternetin yaygınlaşması ile önemini arttıran sosyal medya alanı katılımcılar için altın bilezik niteliğinde bir iş kolu olarak öne çıkıyor.

Eğitim kapsamında “Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Platformları, Sosyal Medyada Dil ve Etik, Sosyal Medyada Online İtibar ve Kriz Yönetimi, Sosyal Medyada Reklam ve Pazarlama Yönetimi, Sosyal Medya Optimizasyonu (SMO), Sosyal Medyada Takipçi Artırma Yöntemleri, Sosyal Medya Analizi ve Sosyal Medya Ölçümleme” konuları anlatılacak.

Orada Seçili galeri veya galeri silindi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir