Ege Üniversitesi ev sahipliğinde Sualtı Ragbisi’nde uluslararası buluşma

İZMİR(Ege Ajans)- Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun desteği ve onayı ile  Türkiye’de düzenlenen ilk uluslararası Sualtı Ragbisi organizasyonu Ege Üniversitesi’nde düzenlenecek. Ege Üniversitesi Sualtı Ragbisi Spor Kulübü, Underwater Rugby  Euroleague (Sualtı Ragbisi Avrupa Ligi) müsabakalarına  ev sahipliği yapacak.

Sualtı Ragbisi Avrupa Ligi (Euroleague) müsabakaları Türkiye, Norveç, İsveç, Finlandiya, Danimarka, Almanya ve Rusya olmak üzere 7 ülkenin en iyi takımları arasında yapılacak. Ege Üniversitesi Prof. Dr. Sermed Akgün Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu 21- 22 Nisan 2018 tarihinde iki gün boyunca bu büyük buluşmaya ev sahipliği yapacak. Müsabakalarda genç sporcular kıran kırana mücadele edecek.

Ligde mağlubiyeti olmayan iki takımdan birisi olan Ege Sualtı Ragbisi Spor Kulübü çok önemli 3 maça çıkacak. Her üç maçı da kazanması halinde 2018 sezonunu şampiyon olarak kapatması beklenen Ege Sualtı Ragbisi Spor Kulübünün en önemli maçı ise Cumartesi günü saat 19:30’da başlayacak olan Almanya temsilcisi DUC Krefeld maçı olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir