Ege Üniversitesi “21. Tanıtım Günleri” 25 – 26 Nisan’da…

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Rektörlüğü tarafından “Ege Üniversitesi Tanıtım Günleri” düzenlenecek. Bu yıl yirmi birinci kez yapılacak olan etkinlikler 25 – 26 Nisan 2018 tarihlerinde 09.00-16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Ege Üniversitesi Büyük Spor Salonu’nda düzenlenecek olan “Tanıtım Günleri”ne Ege Bölgesi başta olmak üzere ülkemizin her bölgesinde okuyan lise son sınıf öğrencileri katılacak. Program kapsamında fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulların tanıtımının yanı sıra, görevli öğrencilerin kılavuzluğunda kampüs gezileri gerçekleştirilecek. Ayrıca, Ege Üniversitesi’nin Merkezi Kütüphanesi, spor tesisleri, kültür merkezleri, sosyal tesisleri tanıtılacak. Yükseköğrenim hakkında bilgiler verilecek. Etkinlik bilgilerine sksdb.ege.edu.tr adresinden ulaşılabilecek.