EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi girişi mavi renk ışıkla aydınlatıldı

İZMİR(Ege Ajans)-  Nisan ayı Birleşmiş Milletler tarafından bütün dünyada Otizm Farkındalık Ayı, 2 Nisan ise Otizm Farkındalık Günü olarak kutlanıyor. Kamuoyunun dikkatini otizme çekmek için “Otizme Mavi Işık Yak” kampanyası düzenleniyor. İzmir’de Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi girişi mavi renk ışıkla aydınlatıldı.

Birleşmiş Milletler’in (BM) otizmin hızlı artışı karşısında kamuoyunun dikkatini çekmek için 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nde, “Otizme Mavi Işık Yak” kampanyası Türkiye’nin önemli ve bilenen noktalarında gerçekleştirildi. Kampanya kapsamında otizm farkındalığına destek vermek ve dikkat çekmek için Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi girişi mavi renk ışıkla aydınlatıldı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bu anlamlı güne mavi ışıkla destek verdi.