Emre Şan, Egeli Genç İletişimcilerle Buluştu

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen etkinliklerle sektörün tecrübeli isimleri öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Reklam, sinema ve animasyon sektöründe 20 yıla aşkın deneyime sahip olan Emre Şan, düzenlenen etkinlikte Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Etkinliğe Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı, Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü Fotoğrafçılık ve Grafik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cem Güzeloğlu, Öğretim Görevlisi Gaye Yiğit Vereb, Araş. Gör. İbrahim Sertaç Kasaplar, İletişim Fakültesi ve Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri katıldı.

Etkinlik kapsamında İletişim Fakültesi Konferans Salonunda mesleki tecrübelerini genç iletişimcilerle paylaşan Emre Şan, görsel iletişim dünyasının bugünkü durumunu ve gelecekte nasıl şekilleneceğini anlatan bir sunum gerçekleştirdi.  Yapılan sunumun ardından Ege Üniversitesi Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEMM) stüdyolarında gerçekleştirilen atölye çalışması ile öğrencilere kurgu ve efekt uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

EÜ İletişim Fakültesi akademisyenlerinin ve çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinliğin sonunda Şan, kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir