Ege ile Dikkan Grup arasında ‘Parlayan Yıldızlar’ protokolü

Ege Üniversitesi ile endüstriyel pazarda ve gemi vanası üretiminde sektörün öncülerinden Dikkan Grup arasında işbirliği protokolü imzalandı. ‘Parlayan Yıldızlar’ adlı protokol kapsamında, EÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencilerine, grup bünyesinde staj ve staj bitiminde de istihdam olanağı sağlanacak.

Ege Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü öğrencilerinin staj ve sonrasında da istihdamına yönelik, EÜ ile Dikkan Grup arasında işbirliği protokolü imzalandı. İmza törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Canan Fisun Abay, akademisyenler, Dikkan Grup adına Genel Müdür Fatih Mehmet Sancak katıldı. EÜ olarak üniversite sanayi işbirliğine önem verdiklerine değinen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abay, “Araştırma düzleminde yaptığımız çalışmalar ve işbirliği anlamında imzaladığımız protokolle öğrencilerimizin mesleki yaşama adapte olmalarına katkı sağlıyoruz. Öğrencilerimizin eğitimlerinin yanı sıra mesleki yaşamlarını da önemsiyoruz ve sektörde zorluk yaşamamaları için projeler üretiyoruz. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Dikkan Grup adına konuşan Genel Müdür Sancak, “Öğrencilerimizin meslek yaşamlarına katkı sağlayacak bir protokole imza attık. Gençlerimizi iş hayatına hazırlamak adına önemli bir işbirliği, protokol hayırlı olsun” dedi.

‘Parlayan Yıldızlar’ adlı protokol kapsamında, EÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencilerine, sektörün öncülerinden ve yüzde 100 yerli sermayeli grup bünyesinde staj ve staj bitiminde de istihdam olanağı sağlanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir