Ege’de “Oral Mukozal Lezyonları Ne Kadar Tanıyoruz?” paneli

EÜ Diş Hekimliği Fakültesi 50.Yıl etkinliklerine devam ediyor

Ege’de  “Oral Mukozal Lezyonları Ne Kadar Tanıyoruz?” paneli

Burcu Yılmaz – İbrahim Şengül

 Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 50.Yıl Etkinlikleri Kapsamında “Oral Mukozal Lezyonları Ne Kadar Tanıyoruz?” konulu panel gerçekleştirildi.

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Bilim Sanat Amfisinde yapılan panele;  Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necdet Erdilek, İzmir Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Murat Sütpideler, Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gürkan,  İzmir Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cenker Aktaş, Prof. Dr. Fazıl Apaydın, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pelin Güneri, “Oral mukozal lezyonları konusu takdir edersiniz ki çok geniş, çok kapsamlı bir konu.  Kısa bir sürede bütün konuyu tartışmamız ve paylaşmamız mümkün değil. O yüzden bunun çerçevesini çizerken en sık karşılaşılan lezyonları ya da prognoz açısından önem taşıdığını düşündüklerimizi sizlerle paylaşmak istedik” dedi.

Prof. Dr. Pelin Güneri moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak,  Doç. Dr. Enver Alper Sinanoğlu, Doç. Dr. İsa Kaya, Prof. Dr. Özgün Özçaka, Doç. Dr. Betül Karaca ve Dr. Öğretim Üyesi Aylin Çalış katıldı.  Panelde, diş hekimliğinde yaygın olarak karşılaşılan ağız ve diş hastalıklarına dair vakalar hakkında bilgi verildi. Panelde konuşmacılar, öğrencilerin sorularını da  cevapladı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir