Ege’de “Fotoğraf Günleri” söyleşileri başladı

Ege Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu(EFOT) fotoğrafı sevdiren etkinliklerine devam ediyor. EFOT tarafından düzenlenen “Fotoğraf Günleri” söyleşileri başladı. Etkinlik kapsamında Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen sanatçı ve fotoğrafçılar; sanatla ilgili güncel konuları, fotoğraf sanatının gelişimini ve ilerleyişini konuştular. Ayrıca etkinlikte çeşitli fotoğraf sanatçıları tarafından çekilen eserler sergilendi.

Etkinliğe katılan fotoğrafçı Tolga Taçmahal, “Sokak fotoğrafçılığı son günlerde çok popüler. Ben de bu kavram karmaşasını açığa kavuşturmak için çok kafa yordum ve bunun meyvesi olarak bu sunum meydana geldi. Ege Üniversitesi mezunu olarak buraya gelmek beni çok memnun etti. ‘İzinsiz fotoğraf” çok tehlikeli bir konu, bu yüzden fotoğrafçılık ile uğraşan arkadaşlarıma mümkün olduğu kadar insanları rencide etmeyecek fotoğraflar çekmelerini tavsiye ederim” diye konuştu.