Öğr. Gör. Tümer, “Bugünün gençlerini, yarının gençleri ile buluşturuyoruz”

Merve Serbest-Bartu Aysu

İZMİR(Ege-Ajans)- Ege Üniversitesi’nde “Atatürk Temalı Baskı Çalıştayı ile Bugünün ve Yarının Gençlerini Buluşturuyoruz” atölye çalışması gerçekleştirildi. Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu öğrencileri, bugünün minikleriyle buluştu. “Bugünün ve Yarının Gençlerini Buluşturuyoruz” projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte yarının gençlerine Atatürk bilinci sanat ile aşılandı.

Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet ve Atatürk Günleri” programı kapsamında Emel Akın Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri Şükran Tümer ve  Berna Aybartürk’ün öncülük ettiği “Atatürk Temalı Baskı Çalıştayı ile Bugünün ve Yarının Gençlerini Buluşturuyoruz” temalı atölye çalışması yapıldı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anaokulunda  düzenlenen etkinliğe akademisyenler, öğrenciler  ve minikler katıldı.

Öğr. Gör. Tümer, öğrencileriyle birlikte kendi tasarladığı ve bastırdığı Atatürk portresi baskılı tişörtlerini sergilediği etkinliğe öğrencilerin ilgisi büyüktü.   Geleneksel Türk el sanatlarına önem verdiklerini ve amaçlarının, Türk geleneklerini  gençlere aktarmak olduğunu ifade eden Öğretim Görevlisi Tümer,  “Birkaç yıldır bu programı aynı isim altında geliştirmeye çalışıyoruz. Amacımız bugünün gençlerini yarının gençleriyle buluşturmak” dedi.

  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir