EGESEM’de “İngilizce Günlük ve Akademik Konuşma” Kursu

İZMİR (Ege Ajans) –Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) tarafından “İngilizce Günlük ve Akademik Konuşma” kursu düzenlenecek. EGESEM’in dil kursları içerisinde yer alan kursun yöneticiliğini Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda emekli Öğr. Gör. Mengü Noyan Çengel yapacak.

Katılımcıların günlük konuşma ve akademik ortamda orta düzeyde konuşma becerilerini geliştirmeyi amaçlayan kursta, katılımcıların gramer, bileşik cümle yapıları, soru sorma, kısa ve uzun yanıtlar verme gibi orta seviyede günlük İngilizce konuşma yapabilmeleri hedefleniyor.

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Seminer Salonu’nda yapılacak olan  eğitim 22 Ekim Pazartesi günü başlayacak. Eğitim sonrasında kursiyerlere “Katılım Belgesi” verilecek.