TBMM Başkanı Yıldırım’a “Fahri Doktora” unvanı verilecek

Ege Üniversitesi 2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni

 TBMM Başkanı Yıldırım’a “Fahri Doktora” unvanı verilecek

 İZMİR (Ege Ajans)-  Ege Üniversitesi (EÜ) tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım’a “Fahri Doktora” unvanı verilecek. Açılış programı saat 8.30’da Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak öncülüğünde EÜ Yönetimi ve EÜ Senato Üyelerinin Cumhuriyet Meydanında Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başlayacak.

Ege Üniversitesi’nde 4 Ekim 2018 Perşembe günü saat 11.00’de Prof. Dr. Yusuf Vardar –MÖTBE-  Kampüs Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 2018-2019 akademik yılı açılış törenine TBMM Başkanı Binali Yıldırım da katılacak. Törende Meclis Başkanı Binali Yıldırım’a “Fahri Doktora” unvanı verilecek.

Ege Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın açılış konuşmaları ile başlayacak olan törende, EÜ Devlet Türk Musiki Konservatuarı Ekin Topluluğu da Denizli Yöresi Oyunlarını sahneleyecek. TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın konuşmalarının ardından program; 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Ege Üniversitesi’ni yüksek puanla kazanan öğrencilere ödüllerin verilmesi ile devam edecek. Törende, ulusal ve uluslararası alanda ödül alan akademisyenlerin takdimi yapılacak.

Orada Seçili galeri veya galeri silindi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir