Ege’den “TÜBİTAK Proje Geliştirme ve Proje Hazırlama Teknikleri Eğitimi”

Özgür Cem Boynueğri

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi’nde  “TÜBİTAK 1001 Proje Geliştirme Eğitimi” ve “TÜBİTAK 1001 ve 1002 Projesi Hazırlama Teknikleri Eğitimi” gerçekleştirilecek.

Ege Üniversitesi Bilim Teknoloji ve Uygulama Merkezi (EBİLTEM) tarafından “TÜBİTAK 1001 Proje Geliştirme Eğitimi” düzenlenecek. Araştırmacılara proje yazımında yardımcı olmak ve fikir vermek amacı ile oluşturulan eğitim, EBİLTEM Transfer Ofisi Konferans Salonu’nda verilecek.

Ayrıca, Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM),  mesleki eğitim programları kapsamında “TÜBİTAK 1001 ve 1002 Projesi Hazırlama Teknikleri” eğitimi verecek.  EGESEM’in mesleki eğitim programları içinde yer alan “TÜBİTAK 1001 ve 1002 Projesi Hazırlama Teknikleri” eğitimi 17 Eylül 2018 tarihinde katılımcıları ile buluşacak.  Eğitmenliğini Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Şenkardeşler’in üstlendiği eğitimde katılımcılar proje teklifi hazırlamayı, proje içindeki başlıklarda nelerin ne kadar yazılması gerektiği, literatür özeti ve bütçeleme başlıkları gibi konularda bilgiler alacak.

Eğitim, Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilecek. Eğitime katılmak isteyen katılımcılar EGESEM’in internet sitesi üzerinden başvurularını yapabilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir