Güvenli Geleceğe El Ele

Halis Erinç Keleş – Ayberk Kara

İZMİR (Ege Ajans)- İzmir Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü,  kayıt yaptırmak için Ege Üniversitesine gelen öğrenciler ile velilerini terör ve suç örgütlerine karşı bilgilendiriyor.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Ege Üniversitesini kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri devam ediyor.  İzmir Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin daha iyi ortamda ve daha huzurlu bir eğitim dönemi geçirmeleri amacıyla Ege Üniversitesi kampüsünde stant açtı. İzmir Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan irtibat masasında görevli memurları ziyaret eden Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Üniversitemiz öğrencileri anne ve babalarının bizlere emaneti. Bu bilinçle, İzmir Valiliğimiz ve Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte öğrencilerimizin daha güvenli ve huzurlu bir kampüste, kaliteli bir eğitim dönemi geçirmeleri için gerekli olan çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Ege Üniversitesi yerleşkesi içinde “El Ele Güvenli Geleceğe” projesi kapsamında irtibat masaları kuran polisler, kayıt yaptırmak için üniversiteye gelen öğrenciler ile velileri karşıladı. Öğrencilerin terör ve suç örgütleri tarafından kandırılmasını önlemeye yönelik açıklayıcı broşürleri dağıtan polisler, alınması gereken tedbirler hakkında ailelere bilgiler verdi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir