EGESEM’den “Bilgi Teknolojileri Yönetimi Sertifika Programı”

Halis Erinç Keleş

İZMİR (Ege Ajans) – Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi(EGESEM) işbirliğinde, Ege Üniversitesi Atatürk Eğitim Merkezi EGESEM Eğitim Salonu’nda “Bilgi Teknolojileri Eğitim Programı” düzenlenecek.

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Murat İnceoğlu ve Araştırma Görevlisi İnanç Kabasakal tarafından verilecek eğitimde; sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesi amaçlanıyor. 2 Ekim 2018 tarihinde başlayacak olan eğitim sonunda başarılı kursiyerlere “Başarı Sertifikası” diğer kursiyerlere ise “Katılım Sertifikası” verilecek.

Veri Madenciliği, C#  Dilinde Programlama ve Veri Yapıları ve Algoritmalar (SQL) derslerinin verileceği eğitimin sonunda  sınav ve proje teslimi yapılacak. Programa katılmak isteyen işletmeler detaylı bilgiye www.egesem.org adresinden ulaşabilecek