Ege Üniversitesi’nden Sertifikalı Photoshop Eğitimi

Hüseyin Demirci- Ege Kesebir

İZMİR(Ege Ajans)-  Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından “Adobe Photoshop Sertifika Programı” düzenlenecek. Program 18-19-20 Haziran tarihlerinde Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarı’nda gerçekleştirilecek. Eğitimler,  Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi İnternet Gazeteciliği Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Tolga Çelik tarafından verilecek.

Gelişen teknolojiyle birlikte milyarlarca tanıtım, site, duyuru ve bunun gibi birçok temeli tasarıma dayalı planlar veya projeler dijital ortamda hazırlanıyor. Amacı dikkat çekmek olan bu tasarımların görsel olarak insanlarda merak uyandırması ilgi çekiciliğin en önemli anahtarı. Günümüzde kullanılan grafik tasarım programları içerisinden sektörlerce en fazla tercih edilen yazılımlardan birisi de “Adobe Photoshop” olarak kabul ediliyor.

İletişim Fakültesi bünyesinde yapılacak Adobe Photoshop  eğitimi boyunca “renklerle ve efektlerle çalışma, fotomontaj, rötuş, onarma, kolaj, fotoğraf birleştirme ve HDR ve panoramik resim oluşturma (CS6)” konuları anlatılacak. Başvurular ise Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne yapılacak.

Orada Seçili galeri veya galeri silindi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir