EÜ Havacılık Meslek Yüksekokulu ve Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü arasında mesleki işbirliği

Ege Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksekokulu ile Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü iş birliğinde “Mesleki Eğitim Kursu” sözleşmesi imzalandı.  Ege Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Etem Saklakoğlu, Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürü Kadri Kabak’ın imzaladığı sözleşme kapsamında Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’de istihdam edilecek personel için mesleki eğitim kursları verilecek. Mesleki eğitim kursunun teorik kısmı Ege Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde, pratik kısmı ise Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin İstanbul’daki merkezinde gerçekleştirilecek.