EÜ İletişim Fakültesinden yıl sonu etkinlikleri

Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi, 2019 yılını yapacağı çeşitli etkinliklerle kapatacak. Eğitimde uygulamaya önem veren EÜ İletişim Fakültesi, mesleğinde başarılı kişileri akademiyle buluşturmaya devam ediyor.

İletişim Fakültesi yılsonu etkinliklerinin ilki, 25 Aralık Çarşamba günü saat 10.00’da “Radyo Televizyon Topluluğu Uluslararası Karma Fotoğraf Sergisi” olacak. 27 Aralık Cuma günü saat 13.00’te “İzmir’in Güçlü Kadınları” projesi kapsamında İletişim Fakültesi ve Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEMM) işbirliğinde Fotoğraf Sanatçısı Zerrin Toktaş Yasa’nın  katılımı ile öğrencilere yönelik “Mimari Fotoğrafçılık Atölyesi” düzenlenecek. 30 Aralık Pazartesi günü ise EÜ İletişim Fakültesi, Ege Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (EFSA) ile EÜ Radyo ve Televizyon Topluluğu ortaklığında “İletişim Fakültesi Dekanlığı Karma Fotoğraf Sergisi” gerçekleşecek. Etkinlikler, EÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonunda yapılacak.

Sektör temsilcileri ile akademiyi buluşturmayı hedefleyen “Uluslararası Girişimci İletişimci Sempozyumu”  EÜ İletişim Fakültesi ile EGEMM işbirliğinde yapılacak. Sempozyum, EÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda 30 Aralık Pazartesi tarihinde saat 13.00’de yapılacak. Sempozyuma Yaşar Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağrı Bulut, Amsterdam Üniversitesi Amsterdam İşletme Okulu Öğretim Üyesi Dr. Angelo Tomaselli ve Türkiye’de Ajans Sahibi Anıl Sam konuşmacı olarak katılacak.

Dolu dolu bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden EÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı, “2019 yılı boyunca fakültemiz bünyesinde düzenlenen etkinliklerle özellikle iletişim alanında başarı yakalamış pek çok profesyoneli öğrencilerimizle buluşturduk. Tecrübelerini ve tavsiyelerini dinledik. Yine öğrencilerimiz tarafından hazırlanan çalışmaları görünür kılarak onların motivasyonunu artırmayı hedefledik. Bir yılı gerçekleştireceğimiz etkinliklerle sonlandırıyoruz. Yeni yılda da öğrencilerimize ve akademisyenlerimize fayda sağlayacak etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir