Kampüste “Boğaziçi Sesleri”

Ceren Renci- Eylül Nurkanlı

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı’nda “Boğaziçi Sesleri” konseri gerçekleştirildi.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Öğr. Gör. Seher Erkan koordinatörlüğünde düzenlenen “Boğaziçi Sesleri” konseri, Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Etkinlik Salonunda yapıldı. Programa, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. M. Hakan Cevher, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konser; Öğr. Gör. Seher Erkan’ın konuşmasıyla başladı. Erkan; “Bugün burada gerçekleşecek konserde İstanbul’dan gelen müzisyenler sizlerle olacak. Boğaziçi Sesleri dört genç müzisyen tarafından oluşturulmuştur. Tanburda Muaz Ceyhan, klasik kemençede Neva Günaydın, kanunda Çağlar Fidan ve vokalde Burcu Göktürk bizlerle buluştu. Hepsi çok yetenekli kişiler. Gelecekte de onları güzel yerler bekliyor” diye konuştu.

17’nci, 18’inci ve 19’uncu yüzyıldan seçme parçalardan oluşturulan konser yoğun ilgi gördü. Etkinlik, Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. M. Hakan Cevher tarafından Boğaziçi Sesleri ekibine “Teşekkür Belgesi” verilmesiyle son buldu.