EÜ’de “Gelenekselden Günümüze Atatürk Temalı Tahta Kalıp Baskı” Atölyesi

Esmer Değirmen – Buğra İğci

Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Bölümü öğrencileri ile Bornova Necmiye Bilgin İlköğretim Okulu 2’nci sınıf öğrencileri “Gelenekselden Günümüze Atatürk Temalı Tahta Kalıp Baskı” atölyesinde buluştu.

 Ege Üniversitesi Cumhuriyet ve Atatürk Günleri kapsamında Emel Akın Meslek Yüksekokulu tarafından “Gelenekselden Günümüze Atatürk Temalı Tahta Kalıp Baskı” konulu atölyesi gerçekleştirildi. Etkinliğe Emel Akın Meslek Yüksekokulu  (MYO) Öğretim Görevlileri Şükran Tümer ve    Berna Aybartürk’ün yanı sıra Bornova Necmiye Bilgin İlköğretim Okulu 2’nci sınıf öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

Atölye kapsamında, Necmiye Bilgin İlköğretim Okulu öğrencileri ile  Emel Akın Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile birlikte baskı çalışı yaptılar. Öğrencilerin yaptığı çalışmalar daha sonra sergilendi. Etkinlik sonrası konuşan Öğretim Görevlisi Şükran Tümer, “Her yıl buna benzer atölyeler düzenliyoruz. Hedefimiz geleceğin gençleri olan ilköğretim öğrencilerimiz ve bugünün gençleri olan üniversite öğrencilerimizi bir araya getirip, Cumhuriyet ve Atatürk Günleri dahilinde birlikte çalışmalarını, kaynaşmalarını sağlamak’’ diye konuştu. Etkinlik öğrencilerin toplu fotoğraf çekimiyle sonlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir