EGEMM, “WEBİNAR” SERİLERİNE BAŞLADI

Teknolojik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip eden Ege Üniversitesi Medya ve Uygulama Araştırma Merkezi (EGEMM), “webinar”lar ile internet üzerinden zaman ve mekandan bağımsız,  online (çevrimiçi)  toplantı ve seminerler gerçekleştirmeye başladı.

Ege Üniversitesi Medya ve Uygulama Araştırma Merkezi (EGEMM) canlı webinar (web konferansı) gerçekleştirdi. Daha önce Avrupa Obezite Günleri kapsamında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında gerçekleşen mide küçültme operasyonunu canlı yayınlayan EGEMM, “webinar”lar ile internet üzerinden zaman ve mekandan bağımsız olarak online (çevrimiçi)  toplantı ve seminerler gerçekleştiriyor.

Ege Erişkin Hemofili Derneği ve Ege Erişkin Hemofili ve Tromboz Merkezi’nin birlikte düzenlediği Hemofili Yükselen Yıldız Akademisi’nin eğitim faaliyetleri kapsamında yeni webinar serisi başladı. EGEMM stüdyosunda Prof. Dr. Prof. Dr. Bülent Antmen ve Prof. Dr. Fahri Şahin’in “Pediatrik Hematolog Gözü ile Hemofili, Adölesan Dönem ve Sonrası: Hastanın Erişkine Devri” konulu ilk bölüm “www.arsiv.egem.ege.edu.tr” adresinden canlı olarak yayınlandı. Hemofili hakkında yapılacak “webinar” eğitim tarihleri şu şekilde:

8 Ekim 2019 (Saat 12.15 – 13.15)
Erişkin Hemofilide Proflaksi, Hasta Uyumu, Hasta-Hekim İletişimi, Prof. Dr. Fahri Şahin

23 Ekim 2019 (Saat 12.15 – 13.15)
Hemofilide Minör ve Majör Cerrahi, Dr. Nur Soyer

6 Kasım 2019 (Saat 12.15 – 13.15)
Hemofilide Laboratuvar: Faktör ve Inh Ölçümü Yöntemleri, Hemofilide Genetik ve Gen Tedavisi, Dr. Güneş Ak ve Dr. Tahir Atik

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir