Türkiye’nin “Mükemmel Öğretmeni” ödülünü aldı

Eduactation First(EF) Türkiye tarafından dil öğretmenleri arasında gerçekleştirilen “Eğitimde Mükemmeliyet” ödülünü kazanan Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi İlkay Gökçe Erdoğan, New York’ta düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Dil öğretimini global değerlerin altının çizerek yaptırdığını kanıtlayan etkinlik ve projelerle birlikte kültürlerarası alışverişi vurgulamak ve geliştirmek amacıyla “EF Turkey Mükemmel Öğretmen” ödülüne başvuran İlkay Gökçe Erdoğan, dil ve eğitim alanlarında uzman altı kişilik global jüri üyesi tarafından Türkiye’den seçilen üç finalistten biri oldu. İlkay Gökçe Erdoğan,  ikinci aşamada yapılan değerlendirmeler sonucunda “Mükemmel Öğretmen” ödülü kapsamında Türkiye birinciliğini elde etti.

“Excellence in Language Teaching” konulu uluslararası en büyük dil öğretim kuruluşu olan English First tarafından yapılan “Mükemmel Dil Öğretmeni” yarışmasında Türkiye birincisi olan İlkay Gökçe Erdoğan,  Türkiye’yi ve Ege Üniversitesini temsilen ödülünü almak ve sunum yapmak için New York Global Summit 2019’a katıldı. Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi PDR grubu öğrencileri için geliştirdiği bir program ve bu program dahilinde yaptırdığı etkinlik ve projelerle ödüle layık görülen İlkay Gökçe “Törende katılımcılar; yaratıcı,  yenilikçi,  paylaşımcı,  enerjik, içten ve sıcakkanlı bir Türk ile tanıştıklarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bu övgüler beni çok mutlu etti. Ülkemi ve Üniversitemi en iyi şekilde temsil etmek adına elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Benim için gurur dolu bir tören oldu” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir