Koray Avcı, Ege’de patiler için sahne aldı

“Patilere Ses Ver”

İZMİR(Ege Ajans)-  Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Patilere Ses Ver’ etkinliği Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinlikte müzisyen Koray Avcı, sahne aldı. Sokak hayvanlarına mama sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe Egeli gençlerin  ilgisi yoğundu.

Koray Avcı’nın şarkılarıyla destek olduğu etkinliğe Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak katılarak öğrencilere sürpriz yaptı. Öğrenciler Rektör Prof. Dr. Budak’ı coşkuyla karşıladı. Prof. Dr. Budak, “Sokak hayvanlarına mama sağlamak gibi güzel bir amaç için düzenlenen ve Müzisyen Koray Avcı’nın sahne aldığı etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür ederim” dedi. Prof. Dr. Budak, Koray Avcı’ya katkıları için “Teşekkür Plaketi” verdi.