Ege’de “Cerrahi Anatomi ve Embriyoloji Kursu” düzenlenecek

Fatih Karagöl – Güzelcan Şahin- Sümeyye Akdağ

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Endokrin Cerrahisi Derneği iş birliği ile “ Cerrahi Anatomi ve Embriyoloji Kursu” düzenlenecek. Kurs,  Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Prof. Dr. Tomris Özgür Toplantı Salonunda 31 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Etkinliğin açılışına Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Cemil Gürgün, Endokrin Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Uludağ, Ege Üniversitesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sinan Ersin, Ege Üniversitesi Anatomi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lokman Öztürk,  Prof. Dr. Panagiotis N. Skandalakis ve  akademisyenler katılacak.

Prof. Dr. Panagiotis N. Skandalakis’in onursal başkanlığını yapacağı kurs kapsamında “Ustalarla Kadavrada Tiroidektomi ve Boyun Disaksiyonu” gerçekleştirilecek.