AKM’de “Yeryüzü Sergisi” sanatseverlerle buluştu

Ege Üniversitesi Kültür ve Sanat Danışma Kurulu, Ege Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının katkılarıyla ve Patika Sanat Grubu işbirliğinde “Yeryüzü Sergisi” açıldı. Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen serginin açılışına EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, akademisyenler, sanatçılar ve sanatseverler katıldı.

Açılışta konuşan Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, “Ege Üniversitesi yönetimi olarak Ekim ayından itibaren sergi açmaya başladık ve belli aralıklarla bu sergileri sürdüreceğimizi o zaman belirtmiştik.  Ekim ayında Cumhuriyet Bayramı nedeniyle gerçekleştirmeye başladığımız bu sergiler, başka konularla da sürüyor. Patika Sanat Grubu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Patika Sanat Grubu üyesi Varol Topaç ise “Doğa sanatı; her an, her zaman, her yerde yapabileceğimiz bir sanattır. Onun için özel atölyeye ihtiyaç yok. Biz Patika Sanat Grubu olarak her gün bir iş yapmaya özen gösteriyoruz. Birlikte çalışmalar yapıyoruz, uluslararası etkinliklere katılıyoruz, kendimiz de etkinlikler düzenliyoruz. Doğa Sanatının yaygınlaşması için prosedürlere devam ediyoruz” diye konuştu.

Sergi 20 Şubat-16 Mart tarihlerinde açık olacak.

   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir