Prof. Dr. Necdet Budak’ın hayatı belgesel oldu

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi rektörlüğü görevine atandığı günden itibaren paylaşımcı yönetim anlayışı ile dikkat çeken Prof. Dr. Necdet Budak’ın hayatı, Ege Üniversitesi Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (EGEMM) bağlı Ege Üniversitesi TV tarafından belgesel haline getirildi.

Yönetmen ve yapımcılığını EGEMM Müdür Vekili Prof. Dr. Dilek Takımcı’nın üstlendiği “Benim Üniversitem” belgeselinde Prof. Dr. Necdet Budak’ın Edirne’de başlayıp Ege Üniversitesi rektörlüğüne kadar uzanan hayat hikayesi anlatıldı. Belgeselde, karşılaştığı tüm zorluklara rağmen gösterdiği azimle birçok başarıya imza atan Prof. Dr. Budak’ın Ege Üniversitesi’nde öğrencilik yaptığı yıllardan arkadaşlarının da röportajlarının yer aldığı keyifli sahneler izleyicilerle buluştu.

Yapılan bu çalışmanın tüm üniversitelere örnek teşkil edebileceğini belirten EGEMM Müdür Vekili Prof. Dr. Dilek Takımcı, “Rektör hocamızın Anadolu insanının güçlü hayat mücadelesi ve başarısına ilham verici bir hikayesi var. Biz de bunu değerlendirerek böyle bir çalışma ortaya çıkardık. Prof. Dr. Budak, ayrıca üniversitemizin televizyonu Ege Üniversitesi Televizyonunda (www.eutv.tv) yayınlanan ‘Benim Üniversitem’ programına konuk olup, araştırma, geliştirme ve inovasyon alt yapısını geliştirme projeleri,  model fabrika, Yeşil Kampüs, sanayi buluşmaları gibi çalışmaları hakkında bilgiler veriyor. Hocamız ‘kolay ulaşılabilir rektör’ fikriyle öğrencilerle, üniversite personeliyle ve toplumla sürekli etkileşim halinde” diye konuştu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir