11. Rinoplasti ve 4. Yüz Estetiği ve Saç Ekimi Kursu

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği tarafından düzenlenen “11. Rinoplasti ve 4. Yüz Estetiği ve Saç Ekimi Kursu” Ege Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Türkiye’de estetik cerrahisi konusunda çalışmaları olan ve bu çalışmalardan yararlanacak olan  akademisyenler Ege Üniversitesi Muhittin Erel Amfisi’nde bir araya geldi. Kursun açılışına Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kutsal Turhan, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Akın Yücel,  Rinoplasti Kursu Başkanı Prof. Dr. Yiğit Tiftikcioğu ve  Yüz Estetiği Kursu Başkanı Doç. Dr. Cenk Demirdöver ve  akademisyenler katıldı.

Kursun açılışında konuşan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “ İzmir, tıp eğitimi konusunda köklü bir geleneğe sahip. Tıp biliminin temellerinin atıldığı İzmir ve güzide kurumu Ege Üniversitesi bu toplantıda olduğu gibi bundan sonrada ulusal ve uluslararası katılımlı  toplantılara ev sahipliği yapmaya devam edecek. Yöneticiler olarak bizlerin görevi, bu ve benzer toplantılarda sizleri desteklemek ve sizlerin yanında olduğumuzu hissettirmektir. Bu tür ulusal katılımlı toplantıların daha fazla yapılmasını arzuluyoruz. Taze kadavrada rinoplasti, yüz germe ve saç ekimi eğitimi gibi konularda önemli bilgilerin verildiği bu kursun verimli geçmesini diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepinize başarılı ve verimli kurslar dilerim” dedi.

Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Akın Yücel, “Ege Üniversitesi böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için çok memnun kaldık.  Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir