Ege Üniversitesi bağışçılarına Saygılı Rulman A.Ş. de katıldı

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi’nin gelişip büyümesinde katkısı olan kesimlerden biri de bağışçılar. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Ege Üniversitesi’ne destek veren bağışçılar, eğitimin daha iyi bir noktaya getirilmesine katkı sağlıyorlar.

Saygılı Rulman A.Ş de Ege Üniversitesi’nin altyapı çalışmalarına bağışı ile katkı sağlayacak. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Saygılı’yı Ege Üniversitesi Rektörlüğü’nde ağırlayan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi’nin Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğunu belirtirken gerek eğitim gerekse sosyal alanlarda başarılarına her geçen gün yenilerini eklediği söyledi. Prof. Dr. Budak, “Üniversitemiz tüm değerlendirmelerde eğitim kalitesi, akademik başarısı ve kimliğiyle üst sıralarda yer alıyor.  Ege Üniversitesi’nin kazandığı bu ivmede devletimizin yanı sıra bağışçılarımızın da katkısı olmaktadır.  Sayın Bilal Saygılı eğitime verdiği destekle Ege Üniversitesi’nde her zaman saygıyla anılacaktır” diye konuştu.

Ege Üniversitesi ve Saygılı Rulman A.Ş arasında bağış protokolü imzalandı.