EÜ Hastanesinde 15 Temmuz fotoğraf sergisi

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde, 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında “15 Temmuz” temalı fotoğraf sergisi açıldı. 15 Temmuz 2016 tarihinde düzenlenen hain darbe girişimi sırasında Anadolu Ajansı muhabirlerinin objektiflerine yansıyan fotoğrafların yer aldığı sergi bir, hafta süreyle açık kalacak.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında, “15 Temmuz” temalı fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Hastane koridorundaki sergiye, tedavi için hastanede bulunanlar da ilgi gösterdi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin bertaraf edilmesinin 4’üncü yıldönümünde düzenlenen fotoğraf sergisiyle ilgili konuşan EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Üniversitemizin farklı birimlerinde yeni normale uygun bir şekilde 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Tıp Fakültesi Hastanemizdeki fotoğraf sergisinde, milletimizin o gece demokrasi düşmanlarına karşı sergilediği şanlı direnişe ait fotoğraflar yer alıyor. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygıyla anıyorum” dedi. Birbirinden etkileyici fotoğrafların yer aldığı sergi bir hafta süreyle açık kalacak.