Birim Temsilcileri UZEM konusunda bilgilendirildi

Shabbir Ahmad- Emrah Atmeca- Fahrettin Altunsöz

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) tarafından “Uzaktan Eğitim Temsilcileri” toplantısı düzenlendi. Eğitim Fakültesi Kültür Salonu’nda gerçekleşen toplantıya üniversite birimlerinin uzaktan eğitim iletişim koordinatörleri katılırken, UZEM Müdür Vekili Dr. Öğretim Üyesi Fırat Sarsar bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

 Dr. Öğretim üyesi Fırat Sarsar, sunumunda; kadro ve sorumluluklar, kullanılan yazılımlar, yürütülen programlar ve öğrenci sayıları hakkında konuştu.  Dr. Öğretim Üyesi Sarsar,  “ UZEM, zamandan ve mekândan tamamen bağımsız bir şekilde öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüse gelme zorunluluğu olmadan bilgisayar ile canlı görüntülü sesli olarak derslerin işlendiği yenilikçi bir eğitim sistemidir. UZEM olarak sürekli etkinlikler yapıyoruz” dedi.

Program ve öğrenci sayılarının sürekli arttığını belirten Dr. Öğretim Üyesi Sarsar, “ Programlar ve öğrenci sayılarında yıllara göre artış yaşandı. Her yıl artan öğrenci sayısı 2019’da 4 bin 500’e ulaştı. Photoshop, word, temel excel, fransızca (A1), Robbotik kodlama gibi kursları açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Toplantı sonunda Dr. Öğretim Üyesi Fırat Sarsar, uzaktan eğitim konusu ile ilgili birim temsilcilerinden gelen soruları yanıtladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir