EÜ’de “Radyasyondan Korunma Uzmanı Eğitimi Çalıştayı” düzenlenecek

Ege Üniversitesi (EÜ) Nükleer Bilimler Enstitüsü ve Radyasyondan Korunma Uzmanları Derneği işbirliğinde “Radyasyondan Korunma Uzmanı Eğitimi Çalıştayı” gerçekleştirilecek. Çalıştay, EÜ Fen Fakültesi Konferans Salonu 1 Şubat 2019 tarihinde yapılacak.

Çalıştay ile üniversite ve araştırmacıların yürüttüğü eğitim programlarının, çalışmaların, edinilen bilgi birikimlerinin paylaşılması ve geleceğe yönelik hedeflerin belirlenmesi amaçlanıyor.

Etkinliğin düzenleme kurulunda; Ege Üniversitesi Öğretim Elemanları Prof. Dr. Fatma Yurt Onaran, Prof. Dr. Müslim Murat Saç,  Doç. Dr. Süleyman İnan Arş. Gör. Dr. Berkan Çetinkaya,  Arş. Gör. Dr. Özge Kozguş Güldü,  Arş.Gör. Caner Taşköprü ile Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Bozkurt,  Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şule Ergün ve Dokuz Eylül Üniversitesi Dr.Öğr. Üyesi Ayşegül Yurt yer alıyor.