Geleceğin reklamcıları sektörün önde gelen isimleriyle buluşacak

Ecem Başak Orpak – Betül Sağlam

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Reklam Durağı – RED Topluluğu ve Girişimcilik Kulübü tarafından “FollowAD” etkinliği düzenlenecek. EÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonunda yapılacak etkinlik, 26 Aralık 2018 tarihinde saat 13.00’te başlayacak.

Açılış konuşmasını Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı’nın yapacağı etkinliğe konuşmacı olarak Havas İstanbul Ajansı Kreatif Direktörü Yavuzhan Gel, Havas İstanbul Ajansı Kreatif Teknoloji Uzmanı Mustafa Bulek ve Medina Turgul DDB Ajansı Yönetici Kreatif Direktörü Ertuğ Tuğalan katılacak.

İletişim Fakültesi öğrencileri ile reklamcılık sektörü hakkında bilgilerin ve deneyimlerin paylaşılacağı etkinlikte Mustafa Bulek; reklamcılık iş alanını, yeni nesil reklamcılığı, dijital ve gelenekselin günümüzdeki uyumlu işleyişini katılımcılara aktaracak. Yavuzhan Gel ise  “Neden Shakespeare, Hamlet Çocuk Tutunca ‘Hamlet 2: Kurukafaların Yükselişi’ Kitabını Yazmadı?” isimli bir söyleşi gerçekleştirecek.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir