Geleneksel ve modern müziğin temsilcilerini müzikseverlerle buluşturuyor

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı

Geleneksel ve modern müziğin temsilcilerini müzikseverlerle buluşturuyor

İZMİR (Ege Ajans)-  Türkiye’nin zengin kültürel ve sanatsal potansiyelini ulusal ve uluslararası alanda tanınır kılmak için araştıran, üretken,  girişimci nesiller yetiştiren Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı, Aralık ayında da gerçekleştireceği nitelikli etkinliklerle geleneksel ve modern müziğin temsilcilerini müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı tarafından “Siyah Beyaz Tuşlarda Neveser Kökdeş Şarkıları Piyano Resitali gerçekleştirilecek.  Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Çağrıhan Erkan’ın, Türk Musikisinin önemli bestecilerinden Neveser Kökdeş’in şarkılarını icra edeceği “Siyah Beyaz Tuşlarda Neveser Kökdeş Şarkıları” piyano resitali, 6 Aralık Perşembe günü saat 12.15’te Konservatuar Etkinlik Salonunda dinleyicileriyle buluşacak.

Ayrıca, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı; konser etkinliklerine müziğini “Anatolian Meditation Music” olarak tanımlayan sanatçı Eren Şahin’in “İÇ’RE” konseriyle devam edecek. Anadolu müziğinin meditasyon etkisi yaratan notalarını dinleyicileriyle buluşturmak isteyen sanatçının konseri, Konservatuar Etkinlik Salonunda 11 Aralık Salı günü saat 12.15’te başlayacak.