Meclis Başkanı Yıldırım, EÜ Karşıyaka Sağlık Yerleşkesini Hizmete Açacak

EÜ, Meclis Başkanı Yıldırım’a “Fahri Doktora” unvanı verecek

Meclis Başkanı Yıldırım, EÜ Karşıyaka Sağlık Yerleşkesini Hizmete Açacak

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi 2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni, 4 Ekim 2018 Perşembe günü saat 11.00’de,  Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek.  Aynı gün, Karşıyaka’da bulunan Ege Üniversitesi Suat Cemile Balcıoğlu Sağlık Yerleşkesi’nin açılışı Saat 14.30’da Meclis Başkanı Binali Yıldırım tarafından yapılacak.

EÜ Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kampüs Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan törende, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım’a “Fahri Doktora” unvanı verilecek.

Ege Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın açılış konuşmaları ile başlayacak olan yeni akademik yıl açılış töreninde, EÜ Devlet Türk Musiki Konservatuarı Ekin Topluluğu, Denizli Yöresi Oyunlarını sahneleyecek. TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın konuşmalarının ardından program; 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Ege Üniversitesi’ni yüksek puanla kazanan öğrencilere ödüllerin verilmesi ile devam edecek. Törende, ulusal ve uluslararası alanda ödül alan akademisyenlerin takdimi yapılacak.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak öncülüğünde, EÜ Yönetimi ve EÜ Senato Üyeleri tarafından saat 08.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak.

Orada Seçili galeri veya galeri silindi.