Ege Üniversitesi’nde “Yaz Dönemi Yabancı Dil Kursları” başlıyor

Şefika Bal- Ezgi Ütkür- Baz Mohammad Yosufi

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde gerçekleştirilecek “Yaz Dönemi Kursları” başvuruları başladı. Kurslar, İngilizce ve Almanca alanlarının tüm seviyelerinde dil öğrenmek isteyen kursiyerlere açık olacak. Başvurular online olarak Yabancı Diller Yüksekokulu web adresinden gerçekleştirilecek.

Almanca alanında; Yoğun A1 Almanca, Almanca Konuşma ve Akademik Almanca olmak üzere üç seviyede düzenlenecek olan kurslar, İngilizce alanında ise; Muafiyet Sınavlarına Hazırlık, Yoğun A1 İngilizce, İngilizce Konuşma, Yoğun Konuşma Pratiği, Akademik Yazma, Introduction to TOEFL, PTE Academic, Anne/Baba – Çocuk İngilizce Öğreniyoruz başlıkları altında geniş bir seviye yelpazesinde açılacak.

Kurslara katılmak isteyenlerin 6 Haziran Çarşamba günü saat 16:00’ya kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. Başvuru sonrası adayların seviyelerini belirlemek için 7 Haziran Perşembe günü saat 16:00’da Yabancı Diller Yüksekokulu’nda “Seviye Tespit Sınavı” yapılacak. Sınav sonucu kursiyer listeleri Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nun web adresinden açıklanacak. Liste açıklandıktan sonra kesin kayıt 29 Haziran saat 17:00’ye kadar gerçekleştirilebilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir