Rektör Prof. Dr. Budak “Anneler Günü”nü kutladı

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, ” Büyük bir fedakarlıkla geleceğimizin umudu olan gençlerimizi yarınlara hazırlayan tüm annelerin Anneler Günü’nü içtenlikle kutlarım” dedi.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Prof. Dr. Necdet Budak mesajında, “Aile hayatının birleştirici gücü olan annelerimiz; bizi millet yapan değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün ve geleneklerimizin  gelecek kuşaklara aktarılmasında en büyük paya sahiptir.  Büyük bir fedakarlıkla geleceğimizin umudu olan gençlerimizi yarınlara hazırlayan  tüm annelerin Anneler Günü’nü içtenlikle kutlarım” dedi.

Orada Seçili galeri veya galeri silindi.