EÜ Spor Kulübü futbol ve basketbolda rakiplerine sahayı dar etti

Ege Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü başarılarına her gün bir yenisini ekliyor. Kulübün basketbol ve futbol takımları rakiplerine sahayı dar etti. Egeli gençler, basketbol ve futbolda galip gelerek EÜ’ye çifte sevinç yaşattı.

 Ege Üniversitesi (EÜ) Gençlik ve Spor Kulübünün sporcuları, farklı branşlarda yeni başarılara imza atmayı sürdürüyor. Kulübün basketbol ve futbol takımları, EÜ’ye bu hafta çifte mutluluk yaşattı. EÜ Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı 2019-2020 sezonu Türkiye Basketbol 2. Ligi müsabakasında, Çorlu Belediyesi Spor Kulübünü konuk etti. Çekişmeli geçen maçta Egeliler, genç sporcuları yalnız bırakmadı. Egelilerin maç boyu tezahüratlarıyla destek verdiği EÜ Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı rakibini 70-66’lık sonuçla mağlup etmeyi başardı. Bir diğer galibiyeti ise EÜ Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı elde etti. Egeli futbolcular, 2019-2020 sezonu, 1. Amatör Küme müsabakasında Bornova Mevlana Gençlik Spor Kulübünü 6-2 ile geçmeyi başardı.

“BAŞARILARIMIZA YENİSİNİ EKLİYORUZ”

EÜ Gençlik ve Spor Kulübünün başarılarından oldukça memnun olduğunu ifade eden EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, genç sporcuları ve teknik ekibi tebrik etti. Rektör Budak, “Ege Üniversitesi olarak tüm alanlarda başarılarımıza her gün yenilerini ekliyoruz. Gençlik ve Spor Kulübümüzü yeniden yapılandırdığımızdan bu yana sporcularımız başarıları ile göğsümüzü kabartıyor. Tüm sporcularımıza ve teknik ekibimize gösterdikleri üstün gayretten dolayı teşekkür ediyor başarılanın devamını diliyorum. Ayrıca, bizlerle tribünlerden sporcularımızı destekleyen tüm çalışanlarımıza da yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir