Ege’de Şampiyon Eğitim Fakültesi

Buse Nehir Demir – Bayram Küçükyağcı – Halis Erinç Keleş

Ege Üniversitesi 2018-2019 Fakülteler Arası Futbol Turnuvası final maçını, EÜ Eğitim Fakültesi Futbol Takımı kazanarak şampiyon oldu.

Ege Üniversitesi (EÜ) Fakülteler Arası Futbol Turnuvası final maçında; EÜ Eğitim Fakültesi, EÜ Mühendislik Fakültesini 1-0 mağlup ederek kupayı aldı. Ege Üniversitesi 20 Mayıs Spor Tesislerinde gerçekleşen Fakülteler Arası Futbol Turnuvası final müsabakasına iki takımın taraftarları tezahüratlar eşliğinde yoğun destek verdi. Maç, centilmence görüntülere sahne oldu.

Kıran kırana geçen mücadelede ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda Eğitim Fakültesi’nin yoğun baskısı golü getirdi ve müsabakada başka gol olmayınca kupa, sahibini tek golle buldu.  Kupa töreninde yoğun sevinç yaşayan Eğitim Fakültesi futbolcuları, şampiyonluk madalyasını ve kupasını Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Esin Pekmez’in elinden aldı.

Kupa töreni sonrası görüşlerini aktaran Eğitim Fakültesi Futbol Takımı Antrenörü Regaip Aşkın Gülmez, “Sakatlıklar ve cezalı oyuncularımız vardı.  Bu talihsizlikler olmasaydı daha büyük bir fark ile galip gelebilirdik. İnşallah seneye de kupayı kaldırarak bu başarımızı tekrar ederiz” dedi.

  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir