Ege, Aydok Moralıoğlu ile coştu

Seray Açar-Asena Karcıer

İZMİR (Ege Ajans) – Bu yıl 40’ıncısı düzenlenen Ege Üniversitesi Kültür, Sanat ve Spor Şenliğinin kapanışı Aydok Moralıoğlu konseriyle yapıldı.

Ege Üniversitesi 40. Kültür, Sanat ve Spor Şenliği, üç gün boyunca farklı etkinlik ve konserlerle öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Şenliğin son gününde de gündüz aktiviteleri sonrasında öğrenciler önce DJ JMZ ile buluştu ve ilerleyen saatlerde Aydok Moralıoğlu sahneyi aldı.

Ege Üniversitesi kitlesini çok samimi bulduğunu söyleyen Moralıoğlu, gece boyunca öğrencilere teşekkürlerini sundu. Konserde “Asla, Anlamım Yok, Yaklaş Bana” gibi sevilen parçalarını seslendiren Moralıoğlu, repertuarında bulundurduğu yabancı şarkılarla da öğrencilere eğlenceyi dorukta yaşattı.

Ege Üniversitesi Şelalesi arkasında oluşturulan alanda gerçekleşen konserler ve etkinliklerle Ege Üniversitesi 40. Kültür, Sanat ve Spor Şenliği kapanışını yaptı.