EÜ’de “Dünya Çapında’’ enstalasyonu

Buğçe Tunçal “Dünyayı renklendirmek insanların elindedir”

 Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü’nde, İsveç Enstitüsü’nün desteklediği,  Ege Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliğinde 22 lisans öğrencisinin eserlerinin gösterildiği “İMA/IMPLICATİON” sergisi kapsamında Buğçe Tunçal tarafından hazırlanan “Dünya Çapında’’ enstalasyonu gerçekleştirildi. Etkinliğe Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Merih Tekin Bender, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Galerisinde gerçekleştirilen etkinlikte  konuşan Buğçe Tunçal “Dünyaya hayat veren birleşimde insanların büyük bir rolü vardır. Davranışlarımız, gölgelerimiz, kurallarımız yaşama şeklimizdir dünyayı şekillendiren. Birey olarak sorumluluklarımızı bilmek ona göre yaşamak her şeyden önce insan olmanın hakkını verebilmek gereklidir. Çünkü dünyayı geliştirmek, yaşanabilir bir hale getirmek yani dünyayı renklendirmek biz insanların elindedir” dedi.

Güzel Sanatlar Eğitimi 22 öğrencinin eserlerinin yer aldığı “İMA/IMPLICATION” sergileri, 17 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir