Prof. Dr. Atilla Kesercioğlu emekli oldu

Ezgi Güler – Naelil Maghfiroh

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimleri Bölümü Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla Kesercioğlu, uzun yıllar hizmet verdiği Ege Üniversitesi’nden emekli oldu.

Diş Hekimliği Fakültesi Bilim Sanat Amfisinde düzenlenen emeklilik törenine; Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necdet Erdilek, İzmir Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Murat Sütpideler, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Ali Gürkan ve Prof. Dr. Gülcan Coşkun Akar,  Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimleri Bölümü Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Suna Toksavul, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Akın Aladağ, Altınbaş Üniversitesi Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Ayşe Atay, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Necdet Erdilek, “Hocamızın hem öğrencilerimize hem de fakültemize büyük katkıları oldu. Kendisine bu sürece kadar verdiği emekler için teşekkür eder, mutlu ve huzurlu bir emeklilik yaşamı dilerim” dedi.

Konukların ilgisinden dolayı derin duygular içinde olduğunu dile getiren Prof. Dr. Kesercioğlu, “Benim için bugün bayram, emeklilik bayramı. Birçok sevdiğim insanla bir aradayım. Sevildiğini bilmek ve sevmek çok güzel bir duygu” dedi.

Tören sonunda emekli olan Prof. Dr. Atilla Kesercioğlu’na Dekan Prof. Dr. Erdilek ve Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Toksavul “Teşekkür Plaketleri” verdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir