EÜTV’nin “Ege’den Sağlık” programı 200’üncü canlı yayınını gerçekleştirdi

Ege Üniversitesi Televizyonu’ndan canlı yayınlanan “Ege’den Sağlık” programı  200’üncü canlı yayınıyla izleyenleriyle buluştu. Programın 200’üncü canlı yayınının konukları ise Türk Gastroenteroloji Derneği Başkanı ve  Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serhat Bor ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen oldu. Programın ardından tüm ekip bir kutlama pastası keserek bu özel günü kutladı.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı ve Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Dilek Takımcı “EÜTV, her alanda yaptığı yararlı programlar ve haber bültenleri ile üniversitemiz ve vatandaşlarımız arasındaki iletişimi sağlayan önemli bir değer. Yayın akışımız, bilimsel sohbet programlarından haber bültenlerine kadar geniş bir perspektif içeriyor.  EÜTV’de birçok farklı konuda TV programları üretiliyor. Üniversitemiz sağlık alanında birçok akademik ve hizmet birimini bünyesinde bulunduruyor. Bu birimler yalnızca kentin değil bölgenin sağlık ihtiyaçlarına önemli ölçüde cevap veriyor. Üniversitemiz, adeta Türkiye’nin sağlık üssü niteliğini taşıyor. Biz de EGEMM ailesi olarak halkımıza doğru ve güncel bilgi vermek, son gelişmeleri paylaşmak için bu ve benzer programlara yayın akışımız içerinde daha sık yer veriyoruz. Tıp, Diş Hekimliği ve Hemşirelik fakültelerimizden alanında uzman öğretim üyelerini programlarımıza konuk ederek halkımıza birinci ağızdan ulaşıyoruz. Programın hazırlanmasından yayınına, konuklarımızdan teknik ekibe teşekkür ediyorum ” dedi.

Sağlıkla ilgili güncel konulara ışık tutan ve ilk kez 2011 yılında Radyo Ege Kampüs’ te yayın hayatına başlayan “Ege’den Sağlık” programı başarısını bir kez daha taçlandırdı. 2013 yılından itibaren Ege Üniversitesi Televizyonu’ndan canlı yayınlanan Ege’den Sağlık bugün 200’üncü canlı yayınıyla izleyenleriyle buluştu. Programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Duygu Gümürdü Şençamlar, geçen sekiz yıllık süreçte programın gerçekleşmesinde emeği olan herkese, kendisini yalnız bırakmayan tüm konuklarına, reji ekibine ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir