“Mutlu çalışanlar, huzurlu üniversite”

Rektör Prof. Dr. Budak, üniversite içi kurum aidiyetini artırmak ve gönül bağının güçlendirmek amacıyla çalışanlar ile bir araya gelmeye devam ediyor

Sümeyye Ural-Yunus Uyar

 İZMİR (Ege Ajans)-     Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, üniversite içi kurumu aidiyetini artırmak ve gönül bağının güçlendirmek amacıyla Ege Üniversitesi idari personeli ile bir araya gelmeye devam ediyor.  Prof. Dr. Budak, Eczacılık, Eğitim, Edebiyat, İletişim ve Spor bilimleri fakültelerinin idari personeliyle Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda  bir araya geldi.

Kendisinin çok sıcak karşılandığını belirten Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Budak, “Ben bütün idari ve akademik kadro ile bir araya geliyorum, bu belki çok alışık olunmayan bir tarz ama ben sizi özel olarak önemsiyorum. Bunu söylememin nedeni şu: Ege Üniversitesi öğrenciler için var. Öğretim üyesi ve çalışanlar da öğrenciler için vardır. Öğrenci yoksa bizim kapıyı kilitlememiz lazım. Biz ülkenin geleceği için eğitim-öğretim ve araştırma yapan bir kurumuz. Sizlerde bu üniversitenin bir bileşenisiniz, bir parametresisiniz, bir temel taşısınız. Öğrenci, öğretim üyesi ve çalışanlar, ben bu bileşenlere bir bütün olarak bakıyorum. Bu nedenle de sizlerle bir araya gelmek istedim” dedi.

Üniversite çalışanlarının iş ortamında mutlu ve huzurlu olmalarını istediğini söyleyen Prof. Dr. Budak, “ Ege Üniversitesi’ni daha iyi noktalara getirmek istiyoruz. Benim sloganım şu: ‘Mutlu çalışanlar, huzurlu üniversite’. Benim önceliğim daima huzurlu ve mutlu bir ortam oluşturmaktır” diye konuştu.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Budak, öğretim görevlilerine ve çalışanlara cep telefonunun numarasını vererek, “Üniversitemizdeki tüm çalışanlar, akademik-idari kadro telefonumda kayıtlı. Telefon numaramı şimdi sizlere verdim, Twitter’dan da bana ulaşabilirsiniz. Bu niye önemli biliyor musunuz arkadaşlar, bir aile ortamı oluşturuyoruz ve huzurlu hale geliyoruz Bizim, üniversite mensubu olarak aidiyet duygumuzu geliştirmemiz lazım. Birlikte güzel şeyler yapacağız. Bunu başarabilirsek üniversite daha farklı yerlere gelir. Çalıştığımız ortamda huzur olur, güven ortamı olur, daha mutlu oluruz. Ege Üniversitesi’nde çalışmak büyük bir nimet. Buraya gelmek isteyen çok büyük bir kitle var, birlikte çalışıp üniversitemizi daha iyi noktalara götüreceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir