EÜ İletişim Fakültesi’nden yeni yıl kutlaması

İZMİR (Ege Ajans)- Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yeni umutların başlangıcı olması dileğiyle yeni yıl kutlaması yapıldı. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Bina Fuaye Alanı’nda düzenlenen etkinliğe İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlknur Gürses, İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri ile idari personel katıldı.

Yaptığı konuşmada yeni yıl için sağlık, huzur ve mutluluk dileklerinde bulunan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Takımcı, yeni yılda çok çalışarak birlik ve beraberlik içinde güzel işlere imza atacaklarını ifade etti. Müzik dinletisinin de yapıldığı renkli kutlamada,  yılbaşı çekilişi yapılarak personele çeşitli hediyeler dağıtıldı. Etkinlik müzik dinletisi ile son buldu.