EGESEM Ege Üniversitesi’nin birikimini İzmirlilerle buluşturmaya devam ediyor

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) İzmirlilerin gereksinim duyduğu alanlarda eğitimler vermeye devam ediyor. Daha etkin ve güçlü hizmet verebilmek adına yeniden yapılandırılan EGESEM, ulusal ve uluslararası düzeyde kurslar, seminerler, konferanslar ve sertifika programları düzenliyor.

Eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve geliştirme ve topluma hizmet gibi misyonları bulunan Ege Üniversitesi, yaşam boyu öğrenme hedefiyle her yaştan insana her türlü ilgi alanına uygun; mesleki, sportif, dil, bilgisayar, kültür-sanat ve kişisel gelişim ile meslek edinme programları düzenleyerek farkındalık oluşturuyor. 2018 döneminde birçok alanda eğitim düzenleyen EGESEM, Aralık ayında da iz bırakan eğitimler verecek. EGESEM Aralık ayında; Serbest Dalış ve Zıpkınla Balık Avcılığı, Ne Düşündüğünü Biliyorum, İletişim Kodları ve Duygusal Zeka Yönetimi, Profesyonel Yaşamda Duygusal Zeka Yönetimi ve Liderlik, Araştırma Yöntemleri eğitimleri düzenleyecek. Alanında uzman Ege Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilecek olan eğitimler, EÜ Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Salonu’nda yapılacak.

Eğitimlerden faydalanmak isteyenler, detaylı bilgilere www.egesem.org internet adresini ziyaret ederek ya da 0232 483 53 64 numaralı telefonu arayarak ulaşabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir