Cumhuriyet Meydanında Diş Hekimleri Günü Töreni

İZMİR (Ege Ajans)-  Ağız ve Diş Sağlığı Haftası, 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü ve bilimsel diş hekimliği eğitiminin 110. Yılı münasebetiyle İzmir Dişhekimleri Odası tarafından  Cumhuriyet Meydanı’nda bir töreni düzenlendi.

Törene; Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necdet Erdilek, Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Ali Gürkan, İzmir Dişhekimleri Odası Başkanı Dr. Murat Sütpideler, İzmir Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve diş hekimleri katıldı.

Törende konuşan İzmir Dişhekimleri Odası Başkanı Dr. Murat Sütpideler, “Ağız ve Diş hastalıkları dünyanın hemen tüm bölgelerinde en sık görülen sağlık sorunları arasındadır. Ağız diş sağlığı problemlerinin açığa çıkmadan koruyucu önlemlerle engellenmeleri, hastalıklar açığa çıktığında ise hızlıca tedavi edilmeleri gerekir. Bununla ilgili farkındalık yaratmak amacıyla bir kamu spotu hazırladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Törende, Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necdet Erdilek ve İzmir Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Murat Sütpideler, Atatürk Büstü’ne çelenk koydu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir